Найпростіший і швидкий рецепт пампухів на кефірі без дріжджів

Пампушки — вид пампушок, найчастіше прісних. Вони можуть стати прекрасною заміною хліба і відмінно доповнюють перші страви. Пампушки роблять із зеленню, сиром, часником і т. д. Бувають пампушки і солодкі, але набагато рідше. Пампушки з якими ми хочемо вас познайомити відмінно підійдуть до борщу чи супу. Готуються вони без дріжджів і на кефірі. І виходять смачними і м’якими.

Необхідні продукти

  • 250 мл кефіру
  • 300 грам пшеничного борошна
  • 1 чайна ложка цукру
  • пів чайної ложки солі
  • 1 чайна ложка соди

Для заправки

  • кріп
  • 3 столові ложки рослинної олії
  • 2 зубчики часнику

Починаємо приготування

  • У миску наливаємо теплий кефір, додаємо сіль, цукор і соду. Все перемішуємо.
  • В отриману масу частинами додаємо пшеничне борошно і замішуємо тісто. Робимо це спочатку руками, а потім домішують руками на робочій поверхні.
  • Готове тісто накриваємо рушником і залишаємо на 30 хвилин.
  • Через відведений час розкачуємо тісто в тонкий пласт і нарізаємо довільної форми.
  • На сковороду наливаємо олію і розігріваємо. А потім викладаємо пампушки і обсмажуємо з двох боків до золотистого кольору.
  • Готові пампушки перекладаємо в миску.
  • Приготуємо заправку. У чашку наливаємо рослинне масло, видавлюємо через прес часник і додаємо подрібнений кріп. І все добре перемішуємо.
  • У миску з пампушками додаємо заправку і все добре перемішуємо.
  • Подавати такі пампушки можна до українського борщу, приготованого за рецептом з нашого сайту.

    Простейший и быстрый рецепт пампушек на кефире без дрожжей

    Приємного апетиту!