Пампушки — вид пампушок, найчастіше прісних. Вони можуть стати прекрасною заміною хліба і відмінно доповнюють перші страви. Пампушки роблять із зеленню, сиром, часником і т. д. Бувають пампушки і солодкі, але набагато рідше. Пампушки з якими ми хочемо вас познайомити відмінно підійдуть до борщу чи супу. Готуються вони без дріжджів і на кефірі. І виходять смачними і м’якими.
Необхідні продукти
- 250 мл кефіру
- 300 грам пшеничного борошна
- 1 чайна ложка цукру
- пів чайної ложки солі
- 1 чайна ложка соди
Для заправки
- кріп
- 3 столові ложки рослинної олії
- 2 зубчики часнику
Починаємо приготування
Подавати такі пампушки можна до українського борщу, приготованого за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!