Млинці з сиром фета

Блины с сыром фета

Інгредієнти:

Борошно пшенична

150 грамів

Молоко

200 мілілітрів

Вершки

100 мілілітрів

Йогурт

300 мілілітрів

Яйця курячі

2 штуки

Фета

300 грамів

Масло вершкове несолоне

60 грамів

Кріп (рубаний)

1 ст. л.

Сіль

1/2 ч. л.

Лимонний сік
Перець (зелений маринований пепероні )

4 стручка

  • Кількість порцій: 4
  • Час підготовки: 15 хвилин
  • Час приготування: 20 хвилин

Представляємо рецепт грецьких млинців від Кирила Ковбас, актора фільму «Кухня. Остання битва».

Спосіб приготування:

Підготувати інгредієнти. Замісити тісто. Змішати борошно, сіль, молоко, вершки і яйця. Підмішати 40 г вершкового масла. Залишити на 15 хвилин.

Приготувати начинку. Розім’яти сир фета, перець нарізати тонкими кільцями, змішати з йогуртом і кропом. Посолити і поперчити.

У вершковому маслі, що залишилося спекти млинці. Готові млинчики потримати в розігрітій до 70 градусів духовці. Викласти на млинці начинку, згорнути в трубочки.

За бажанням можна прикрасити меленою паприкою, зеленню або суцвіттями кропу.