Молочні млинці по-індійськи

Молочные блинчики по-индийски

Інгредієнти:

Борошно пшенична

600 грамів

Молоко

1 скл.

Цукор

4 ст. л.

Яйця курячі

10 штук

Масло вершкове несолоне

200 грамів

Цедра апельсина
Кориця (мелена)
  • Кількість порцій: 6
  • Час підготовки: 15 хвилин
  • Час приготування: 20 хвилин

Представляємо рецепт індійських млинців від Анфіси Чорних, актриси фільму «Кухня. Остання битва».

Спосіб приготування:

Відокремити яєчні білки від жовтків, перемішати жовтки з маслом і борошном, ретельно розмішуючи, влити молоко.

Яєчні білки злегка збити, додати в желтковое тісто, покласти цедру і корицю, перемішати.

Спекти млинці на розпеченій сковороді з вершковим маслом (з двох сторін). Викласти готові млинці стопкою і посипати цукром. Дати настоятися.

Перед подачею підігріти млинці стопкою в духовці.