Інгредієнти:
- Борошно пшенична
600 грамів
- Молоко
1 скл.
- Цукор
4 ст. л.
- Яйця курячі
10 штук
- Масло вершкове несолоне
200 грамів
- Цедра апельсина
- Кориця (мелена)
- Кількість порцій: 6
- Час підготовки: 15 хвилин
- Час приготування: 20 хвилин
Представляємо рецепт індійських млинців від Анфіси Чорних, актриси фільму «Кухня. Остання битва».
Спосіб приготування:
Відокремити яєчні білки від жовтків, перемішати жовтки з маслом і борошном, ретельно розмішуючи, влити молоко.
Яєчні білки злегка збити, додати в желтковое тісто, покласти цедру і корицю, перемішати.
Спекти млинці на розпеченій сковороді з вершковим маслом (з двох сторін). Викласти готові млинці стопкою і посипати цукром. Дати настоятися.
Перед подачею підігріти млинці стопкою в духовці.