Зварили м’ясо, промазали заправкою – і все! Насправді – це страва заслуговує на свою назву: м’ясна закуска «Люкс»!
М’ясо виходить соковитим, пікантним і, в той же час, ніжним. Ножем довго пиляти не доведеться! Один рух – і ласий шматочок вже на вилочці! Його хочеться не просто їсти, а смакувати! Ну, дуже смачне м’ясо! Не треба смажити! Процес приготування страви чимось схожий на рецепт холодцю: але тільки чомусь. М’ясо вариться в бульйоні з овочами. Але в лоток ми бульйон заливати не будемо: замінимо його ароматним соусом зі сметани, часнику і волоських горіхів. Поєднання інгредієнтів, може бути, і не зовсім звичне: але результат виходить приголомшливим. Красу страви ви можете оцінити відразу: подивіться на фото.
Необхідні інгредієнти
- м’ясо – 0,8-1 кілограм
- цибулина – 1 штука,
- морква – 1 штука,
- сіль,
- чорний мелений перець (суміш перців),
- запашний перець горошком – 5-6 штук,
- чорний перець горошком – 5-6 штук,
- лавровий лист – 2-3 штуки.
Для заправки
- сметана – 100-150 грам,
- майонез – 100-150 грам,
- волоські горіхи – 1-2 жмені (чим більше, тим смачніше),
- часник – 1 головка,
- сіль, перець – за смаком.
М’ясна закуска «Люкс»: покроковий процес приготування
М’ясна закуска «Люкс» виходить нереально смачною і ніжною! А адже приправ було мінімум! Часнику можна покласти і менше: але пікантність закуски буде вже інший! Варене м’ясо, в сметанно-майонезній заправці, з часником – це круто! Доповнити блюдо можна гарніром із запеченої картоплі і шматочками домашнього хліба. Безліч цікавих рецептів ви знайдете на нашому сайті: чекаємо в гості.
Приємного всім апетиту.