Готуємо куряче філе в картоплі: неймовірно смачне блюдо

Просте і смачне блюдо на кожен день. Філе, приготоване таким чином можна подавати до вечері або давати дітям у школу. Загалом це повністю самостійна і самодостатня страва. Але ми б рекомендували подавати його з яким-небудь соусом. Тим більше, що на нашому сайті є дуже багато рецептів, які могли б підійти до нього.

Необхідні продукти

  • куряче філе — 500 грам
  • картопля — 650 гр
  • куряче яйце — 1 шт
  • часник — 3 зубчики
  • рослинна олія
  • сіль, перець
  • пшеничне борошно — 120 гр

Починаємо приготування

  • Куряче філе промиваємо, сушимо рушником і нарізаємо невеликими шматочками. Потім солимо і перчимо за смаком.
  • Картоплю очищаємо і натираємо на тертці. А потім перекладаємо його в миску, додаємо борошно, часник пропущений через прес), сіль і перець. Все добре перемішуємо.
  • Підготовлене м’ясо обвалюють у борошні. Розігріваємо на сковороді рослинне масло.
  • На шматочок філе кладемо картоплю і розподіляємо рукою, а потім акуратно перекладаємо на сковороду. Картопляний шар повинен бути знизу. Зверху на філе кладемо ще картоплю і придавлюємо лопаткою. Таким чином м’ясо виходить «заховане» в картопляну суміш. Точно також чинимо з іншими шматочками м’яса.
  • Смажимо філе дот готовності і красивого золотистого кольору, потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • Подавати філе ми рекомендуємо з журавлинним соусом, приготованим за рецептом з нашого сайту.

    Готовим куриное филе в картофеле: невероятно вкусное блюдо

    Приємного апетиту!