Як засолити червону рибу? Цей рецепт як паличка-виручалочка, якщо терміново потрібна малосольна червона риба.
Якщо навіть і не терміново, то риба, зроблена за 15 хвилин, виходить краще і смачніше, ніж в ресторані! І ви самі, по своєму смаку, можете регулювати смак риби на сіль! Ароматний готуємо маринад заздалегідь і остуджуємо. Червону рибу, засоленість за цим рецептом, можна використовувати для приготування салатів, закусок, бутербродів. А можна просто доповнити гарніром із святкового запеченого картоплі – і насолодитися смаком.
Необхідні інгредієнти
- сьомга, горбуша або інша червона риба – 500 грам,
- сіль – 3 столових ложки,
- цукор – 1 столова ложка,
- лавровий лист – 2 штуки,
- перець горошок – 10 штук,
- коріандр (насіння) – 1/2 чайної ложки,
- чорний мелений перець (перед подачею, за бажанням),
- вода – 500 мл,
- коньяк – 1 столова ложка (або горілка),
- оливкова або рослинне масло – 1-2 столових ложки.
Малосольна червона риба за 15 хвилин: як приготувати своїми руками
Ось така смачна малосольна червона риба у нас виходить! Класна закуска до новорічного столу домашнього приготування: і всього 15 хвилин потрібно, щоб риба була готова до подачі на стіл! Малосольну сьомгу або горбушу можна доповнити гарніром із запеченої картоплі. Можна зробити з неї бутерброди, використовувати в салатах – чи просто смакувати зі шматочком чорного хліба. Інші рецепти, здатні полегшити вам життя, дивіться на нашому сайті.
Приємного всім апетиту.