Шикарна вечеря: філе тріски, запечена з помідорами і сиром

Запечена рибка-відмінне блюдо до вечері. Вона виходить соковитою, ароматною і не калорійною. Страва сподобається всім, хто дотримується правильного харчування. Ми рекомендуємо готувати його і для тих, хто займається спортом. Блюдо виходить неймовірно смачним і не дає тяжкості на шлунок. Помідори «Черрі» можна замінити звичайним, але з ними блюдо виглядає ефектніше.

Необхідні продукти

  • 200 г філе тріски
  • 4 помідори «Черрі»
  • базилік
  • 1 столова ложка сиру
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Розігріваємо духовку до 200 градусів.
  • Форму промазуємо рослинним маслом.
  • Філе тріски промиваємо і просушуємо рушником. Потім кладемо його в форму, збризкуємо рослинним або оливковою олією. Зверху солимо і перчимо за смаком.
  • Помідори «Черрі» ділимо на 2 половинки і викладаємо зверху на рибку, зрізом вниз. Зверху розкладаємо базилік і присипаємо тертим сиром.
  • Підготовлену рибку ставимо в духовку і випікаємо протягом 15-20 хвилин.
  • Подавати рибку можна з салатом зі спаржі, приготованим за рецептом з нашого сайту.

    Шикарный ужин: филе трески, запеченное с помидорами и сыром

    Приємного апетиту!