Інгредієнти:
- Рисовий папір («сен сой»)
6 аркушів
- Олія рослинна рафінована
1 літр
- Цибуля ріпчаста
0,5 штук
- Чилі (перець червоний)
- Морква (дрібно нарізана)
10 грамів
- Гриби (деревні)
10 грамів
- Вермішель (фунчоза «сен сой»)
10 грамів
- Цибуля зелена (перо)
2 пера
- Бобові паростки
10 грамів
- Капуста кольрабі
10 грамів
- Фарш курячий
70 грамів
- Кінза
1 гілочка
- Соус рибний (ниок мам)
1 грам
- Яєчний жовток
1 штука
- Перець чорний мелений
- Часник
1 зубчик
- Лимон
0,5 штук
- Вода
50 мілілітрів
- Цукор
- Оцет
1 грам
- Соєвий соус
5 грамів
- Кількість порцій: 1
- Час підготовки: 10 хвилин
- Час приготування: 20 хвилин
- Температура подачі: Гаряче блюдо
- Тип обробки: Жарення
- Кухня: В’єтнамська
- Привід: Повсякденний
- Сезон: круглий рік
Мені дуже подобається в’єтнамська кухня і нещодавно шеф-кухар «В’є Кафе» навчив мене готувати блюдо, яке можна легко повторити вдома – хрусткі млинці (нэмы). До речі, начинка для них підійде будь-яка, але я вибрав куряче м’ясо.
Спосіб приготування:
Всі інгредієнти дрібно нарізати. Овочі перемішати з фаршем і спеціями до однорідної консистенції. Далі взяти тонку рисовий папір, змочіть водою і наповнити начинкою. Акуратно скрутити конвертики (виходить 6 штук) і обсмажити у великій кількості рослинного масла.
І буде так смачно, що слова «để tôi sống» («Щоб я так жив!») вирвуться самі собою!