Амарантові млинці

Амарантовые блинчики

Інгредієнти:

Молоко

700 мілілітрів

Масло топлене

4 ст. л.

Борошно пшенична

300 грамів

Борошно (амарантовая)

250 грамів

Цукор

3 ст. л.

Яйця курячі

2 штуки

  • Кількість порцій: 4
  • Час підготовки: 10 хвилин
  • Час приготування: 30 хвилин

Приготування:

  • Крок 1. Підготувати інгредієнти.

    Для зручності викласти на столі всі складові млинчиків. Як видно з інгредієнтів, рецепт надзвичайно простий: борошно пшеничне та амарантовая, молоко, цукор, яйця. І домашнє вершкове масло. На фото його немає, у цей момент воно тануло біля плити.

    Амарантовые блинчики

  • Крок 2. Змішати продукти.

    Розбиваємо яйця, додаємо цукор і енергійно збиваємо яєчну масу до появи бульбашок на поверхні. Потім поступово всипаємо пухку амарантовую борошно, продовжуючи збивати вийшло «пісочне» тісто.

    Так як маса виходить досить міцною, потрібно зробити її більш м’якою, податливою. Щоб цього домогтися, тонкою цівкою вливаємо молоко, легко помішуючи тісто.

    Амарантовые блинчики

  • Крок 3. Додати пшеничне борошно.

    Наступна черга за пшеничним борошном. Так само додаємо її в миску, чергуючи з молоком, щоб у тісті не утворювалися грудочки.

    Коли яєчно-молочно-борошняна маса стане ніжною і буде легко стікати з ополоника, потрібно додати 3 ложки станув вершкового масла. Четверту залишимо для смаження. Все ретельно перемішуємо.

    Амарантовые блинчики

  • Крок 4. Приготувати млинці.

    Всі тонкі млинці я готую на сковороді – блиннице. Вона досить легка, завдяки чому з нею приємно працювати в порівнянні з важкими чавунними. Розігріваємо її. Перший млинець я готую на краплі залишився вершкового масла, щоб змастити сковороду. Зазвичай це той первісток з розряду «комом». Всі інші смажаться на сухій сковороді з обох боків до золотистого кольору. Олія більше додавати не потрібно, так як у нас вже є пару ложок домашнього вершкового блинном тесті. Воно не дозволить нашим ажурним млинців прилипати до поверхні. Смажимо.

    Амарантовые блинчики

  • Крок 5. Сервірувати готову страву.

    Тепер пора подавати наші корисні млинці до столу. Найкраще в гарячому вигляді, рясно поливаючи сметаною або згущеним молоком. А можна фарширувати солодкою або солоною начинкою. Але це вже матеріал для окремої статті.

    Харчуйтеся правильно і будьте здорові!

    Амарантовые блинчики