Інгредієнти:
- Молоко
500 мілілітрів
- Борошно пшенична
1,5 скл.
- Яйця курячі
2 штуки
- Ванільний цукор
1,5 ст. л.
- Олія оливкова
4 ст. л.
- Сода
1 ч. л.
- Оцет
1 ч. л.
- Цибуля ріпчаста
0,5 штук
- Масло вершкове несолоне
10 грамів
- Кількість порцій: 6
- Час підготовки: 15 хвилин
- Час приготування: 20 хвилин
Способів приготування багато, але я готую млинці саме за цим рецептом.
Спосіб приготування:
Яйця розбиваю в глибоку миску або каструлю, додаю ванільний цукор, акуратно збиваю, поступово вливаючи олію і молоко.
В отриману ароматну масу всипаю борошно, додаючи при цьому, погашену соду. Збиваю до отримання консистенції «рідкої сметани».
На сильно розігрітій сковороді з антипригарним покриттям проводжу половинкою цибулини, нанизаної на вилку і попередньо змазаній в рослинному маслі. Акуратно ополоником наливаю млинцеву масу. Підсмажую млинці з обох сторін. Кожен готовий млинець викладаю на велику плоску тарілку і змащую вершковим маслом.
«Ванільне сонце» готово! Приємного апетиту!