В’єтнамські млинці «Ньому» від Макара Запорізького

Вьетнамские блинчики «Нем» от Макара Запорожского

Інгредієнти:

Фарш свинячий

200 грамів

Морква

0,5 штук

Цибуля ріпчаста

0,5 штук

Локшина рисова

50 грамів

Рисовий папір

10 штук

Сіль
Перець чорний мелений
Олія рослинна рафінована
  • Кількість порцій: 2
  • Час підготовки: 15 хвилин
  • Час приготування: 20 хвилин

Цим рецептом зі мною поділився шеф-кухар готелю Angasana Lang Co і тепер я часто вдома готую в’єтнамські фаршировані млинчики.

Спосіб приготування:

Локшину фунчозу залити окропом хвилин на 5-7. В цей час натираємо моркву на тертці і дрібно нарізаємо цибулю. На маленькому вогні обсмажуємо фарш, солимо, перчимо. Додаємо до фаршу цибулю і моркву.

З локшини, яка вже досить розм’якшилася, зливаємо воду і віджимаємо. Додаємо до фаршу і перемішуємо – начинка готова.

Рисовий папір на кілька секунд опускають в гарячу воду, потім кладемо на рівну поверхню і в центр листа накладаємо начинку. Звертаємо лист на манер голубця і обсмажуємо у великій кількості олії до золотистої скоринки.

Страва готова!