Інгредієнти:
- Фарш свинячий
200 грамів
- Морква
0,5 штук
- Цибуля ріпчаста
0,5 штук
- Локшина рисова
50 грамів
- Рисовий папір
10 штук
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Олія рослинна рафінована
- Кількість порцій: 2
- Час підготовки: 15 хвилин
- Час приготування: 20 хвилин
Цим рецептом зі мною поділився шеф-кухар готелю Angasana Lang Co і тепер я часто вдома готую в’єтнамські фаршировані млинчики.
Спосіб приготування:
Локшину фунчозу залити окропом хвилин на 5-7. В цей час натираємо моркву на тертці і дрібно нарізаємо цибулю. На маленькому вогні обсмажуємо фарш, солимо, перчимо. Додаємо до фаршу цибулю і моркву.
З локшини, яка вже досить розм’якшилася, зливаємо воду і віджимаємо. Додаємо до фаршу і перемішуємо – начинка готова.
Рисовий папір на кілька секунд опускають в гарячу воду, потім кладемо на рівну поверхню і в центр листа накладаємо начинку. Звертаємо лист на манер голубця і обсмажуємо у великій кількості олії до золотистої скоринки.
Страва готова!