Інгредієнти:
- Борошно пшенична
200 грамів
- Яйця курячі
2 штуки
- Молоко
500 мілілітрів
- Масло вершкове несолоне
1 ст. л.
- Цукор
1 ст. л.
- Сіль
Начинка
- Фарш свинячий
300 грамів
- Цибуля ріпчаста
1 штука
- Часник
2 зубчики
- Перець болгарський
0,5 штук
- Перець (гострий)
0,5 штук
- Кукурудза (консервована)
1 ст. л.
- Кетчуп
2 ст. л.
- Петрушка
4 гілочки
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Кількість порцій: 5
- Час підготовки: 15 хвилин
- Час приготування: 25 хвилин
Я багато років прожила в Мексиці, тому люблю і вмію готувати страви мексиканської кухні. Особливо мені вдаються млинці з мексиканським акцентом.
Спосіб приготування:
Дрібно нарізати цибулю, гострий перець, петрушку і часник. Солодкий перець нарізати дрібними кубиками.
Розігріти рослинну олію і протягом 3 хвилин обсмажувати промінь, часник і гострий перець. Потім туди додається фарш і все це гаситься ще 6 хвилин. Додати солодкий перець, петрушку і кетчуп, посолити і поперчити за смаком. Тушкувати під кришкою на повільному вогні ще 6 хвилин. Зняти з вогню і додати кукурудзу.
З перерахованих інгредієнтів спекти тоненькі млинці, потім викласти на них по 2 столові ложки начинки і скласти конвертом. Обсмажити і подати до столу!