Млинці з поркеттой з свинини

Блины с поркеттой из свинины

Інгредієнти:

Борошно пшенична

400 грамів

Цукор

2 ст. л.

Яйця курячі

4 штуки

Молоко

1 літр

Сіль

1/3 ч. л.

Олія рослинна рафінована

2 ст. л.

Начинка

Свинина (поркетта)

40 грамів

Капуста білокачанна

15 грамів

Соус (овочевий)

10 грамів

Цибуля (фрі)

10 грамів

  • Кількість порцій: 5
  • Час підготовки: 20 хвилин
  • Час приготування: 20 хвилин

Представляємо рецепт італійських млинців від Вільяма Ламберті, бренд-шефа і співвласника московських закладів Uilliam’s, Ugolеk, «Сіверяни», Pinch, Porketteria ZIZO, AVIV і шеф-кухаря команди Італії у фільмі «Кухня. Остання битва».

Спосіб приготування:

Підготувати інгредієнти.

Збити яйця з цукром, поступово додати борошно і сіль. В отриману суміш влити молоко і акуратно розмішати до однорідної маси. Дати тісту постояти.

Додати в тісто пару столових ложок рослинного масла. Обсмажити з двох сторін.

Потім обсмажити на розпеченій сковороді тонко нарізану білокачанну капусту і слайсы свинячий поркетты.

Додати трохи овочевого соусу, зняти сковороду з вогню і додати в неї цибуля фрі. Все перемішати.

У готовий млинець загорнути начинку і обсмажити з двох сторін. Подавати з зеленню.