Млинці по-китайськи

Блины по-китайски

Інгредієнти:

Боби (сухий маш)

150 грамів

Рис (солодкий)

100 грамів

Соєвий соус

2 ст. л.

Оцет яблучний

1 ст. л.

Фарш свинячий

120 грамів

Овочі (кімчі дрібно різаний)

120 грамів

Трави (папороть (замочувати 3 години в теплій воді))

120 грамів

Соя (паростки)

160 грамів

Яйця курячі

1 штука

зелена цибуля

4 пера

Часник

2 зубчики

Сіль

2 ч. л.

Перець чорний мелений

1 грам

Олія кунжутна

2 ч. л.

  • Кількість порцій: 6
  • Час підготовки: 8 годин
  • Час приготування: 17 хвилин

Представляємо рецепт китайських млинців від Сергія Югай, бренд-шефа московських ресторанів «Китайські Новини», Wang&Kim і шеф-кухаря команди Китаю у фільмі «Кухня. Остання битва».

Спосіб приготування:

Змішати маш солодкий рис у великій мисці, промити в холодній воді кілька разів. Залити водою і замочити на ніч (8 годин). Злити воду.

Приготувати соус. Змішати соєвий соус і оцет в невеликій мисці, щоб вийшов соус для обмакувания. Відкласти.

Підготувати тісто. Суміш рису і маша змішати з водою (¾ склянки), збити в блендері, пропустити через сито. Повинна вийти кремоподібна маса.

У суміш з рису і маша додати кімчі, зелений лук, часник, папороть, паростки сої, фарш свинячий, яйце, сіль, мелений чорний перець, кунжутне масло. Добре перемішати.

Нагріти сковороду на середньому вогні. Додати 1-2 столові ложки рослинної олії. Додати приблизно 1 чашку рідкого тіста. Протягом 2-3 хвилин обсмажувати з двох боків до світло-золотистого кольору і хрусткої скориночки

Готові млинці перекласти на велику тарілку. За бажанням можна посипати сухим перцем чилі.