Інгредієнти:
- Боби (сухий маш)
150 грамів
- Рис (солодкий)
100 грамів
- Соєвий соус
2 ст. л.
- Оцет яблучний
1 ст. л.
- Фарш свинячий
120 грамів
- Овочі (кімчі дрібно різаний)
120 грамів
- Трави (папороть (замочувати 3 години в теплій воді))
120 грамів
- Соя (паростки)
160 грамів
- Яйця курячі
1 штука
- зелена цибуля
4 пера
- Часник
2 зубчики
- Сіль
2 ч. л.
- Перець чорний мелений
1 грам
- Олія кунжутна
2 ч. л.
- Кількість порцій: 6
- Час підготовки: 8 годин
- Час приготування: 17 хвилин
Представляємо рецепт китайських млинців від Сергія Югай, бренд-шефа московських ресторанів «Китайські Новини», Wang&Kim і шеф-кухаря команди Китаю у фільмі «Кухня. Остання битва».
Спосіб приготування:
Змішати маш солодкий рис у великій мисці, промити в холодній воді кілька разів. Залити водою і замочити на ніч (8 годин). Злити воду.
Приготувати соус. Змішати соєвий соус і оцет в невеликій мисці, щоб вийшов соус для обмакувания. Відкласти.
Підготувати тісто. Суміш рису і маша змішати з водою (¾ склянки), збити в блендері, пропустити через сито. Повинна вийти кремоподібна маса.
У суміш з рису і маша додати кімчі, зелений лук, часник, папороть, паростки сої, фарш свинячий, яйце, сіль, мелений чорний перець, кунжутне масло. Добре перемішати.
Нагріти сковороду на середньому вогні. Додати 1-2 столові ложки рослинної олії. Додати приблизно 1 чашку рідкого тіста. Протягом 2-3 хвилин обсмажувати з двох боків до світло-золотистого кольору і хрусткої скориночки
Готові млинці перекласти на велику тарілку. За бажанням можна посипати сухим перцем чилі.