Грибний суп з квасолею: смачно і просто

Суп з грибами і квасолею вариться досить просто. А виходить неймовірно апетитний. І на його приготування йде досить мало часу. Супчик чудово впишеться у ваше повсякденне меню і припаде до смаку кожному, хто його спробує.

Необхідні продукти

  • 40 грам сухих грибів
  • 1 цибулина
  • 4 столові ложки кукурудзяного борошна
  • 1 банку квасолі
  • 1,5 літра бульйону

Починаємо приготування

  • Гриби кладемо в миску і заливаємо водою.
  • Лук очищаємо, нарізаємо дрібними шматочками і викладаємо на сковороду. Обсмажуємо до золотистого кольору і додаємо кукурудзяне борошно, все перемішуємо і смажимо ще 3 хвилини.
  • У каструлю наливаємо воду (бульйон) і вливаємо воду з грибами. Сумарно повинно вийти 2 літра. Каструлю ставимо на плиту і доводимо до кипіння.
  • У киплячий бульйон додаємо цибулю з борошном і знову доводимо до кипіння. Потім всипаємо банку квасолі і ще раз доводимо до кипіння. Проварюємо суп ще 5 хвилин, а потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також гречано-грибний суп. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Грибной суп с фасолью: вкусно и просто

    Приємного апетиту!