У нашій родині, ще від бабусі, зберігається рецепт дуже смачного капусняку з грибами, приготовленого традиційним способом.
Це перше блюдо виходить дуже наваристим, трохи кисленьким, з приємним смаком білих грибів і квашеної капусти. Приправлений він традиційними спеціями української національної кухні.
Інгредієнти
- ребра свинячі — 300 грам;
- вода — 2 літри;
- білі сушені гриби — 100 грам;
- картопля — 3-4 бульби;
- цибуля ріпчаста — 1 штука;
- капуста квашена — 150 грам;
- сіль — за смаком;
- чорний мелений перець — за смаком;
- лавровий лист — 3 штуки;
- морква — 1 штука.
Дуже смачний капусняк з грибами: покроковий рецепт
Ароматне, смачне блюдо — капусняк з грибами і квашеною капустою подають гарячими, зі сметаною.
Приємного апетиту.