Наваристий, ситний, смачний – саме таким виходить цей грибний суп з галушками. Зберігайте рецепт, щоб не втратити – і перші страви готуйте із задоволенням.
Не знаю, як у вас, але моїх дітей дуже важко вмовити на рідкі страви. Вони ні в яку не погоджуються їсти супи. Як тільки не експериментувала: все марно. А це блюдо їдять за милу душу – ще й добавку просять. Супчик дуже ситний і корисний, а галушки роблять його незвичайним на смак. Подібний обід насичує і задає лад на решту робочий день.
Необхідні інгредієнти
- 1,5 літра води (або бульйону);
- 350 грам шампіньйонів;
- 1 цибулина;
- 1 морквина;
- 2-3 картоплини;
- 1 лавровий лист;
- кріп;
- сіль.
для галушок
- 1 склянка борошна;
- 1/3 склянки води;
- 3 столові ложки рослинної олії;
- 0,5 чайної ложки солі.
Як приготувати грибний суп з галушками
Такий апетитний, смачний і наваристий виходить грибний суп з галушками. Гриби можна також посмажити на сковороді з маслом, але після запікання у них зовсім інший смак: більш яскравий і насичений. Готуйте його частіше для своїх рідних і близьких і повертайтеся на наш сайт за новими рецептами.
Приємного апетиту.