Наваристий суп з м’ясними галушками: смачне перше блюдо

Суп з м’ясними галушками: це тільки здається, що готувати його довго!

Насправді, і варити, і їсти такий супчик – суцільне задоволення. Наваристое перше блюдо дуже подобається не тільки дорослим, але й дітям. М’ясні галушки схожі на фрикадельки, і лише їхня форма робить напівфабрикати ексклюзивними! Замість домашньої локшини (кому не захочеться возитися з тестом) можна взяти цікаві макаронні вироби: у вигляді бантів, наприклад. Подайте суп з ароматними домашніми коржами (замість хліба): і насолодитися неповторним смаком.

Необхідні інгредієнти

  • м’ясний або овочевий бульйон (або вода) – 1,5 літра,
  • часник – 2 зубчики,
  • сіль – ½ чайної ложки,
  • чорний перець – за смаком,
  • зелень – за смаком.

М’ясні галушки

  • м’ясний фарш (або філе) – 300 грам,
  • сіль – ½ чайної ложки,
  • морква – 1/2 штуки,
  • цибулина – 1 штука,
  • сметана – 1 столова ложка,
  • чорний перець – за смаком,
  • картопляний крохмаль – 1 столова ложка.

Для тіста

  • куряче яйце – 1 штука,
  • сіль – 1/3 чайної ложки,
  • пшеничне борошно – 80-110 грам.

Як приготувати наваристий суп з м’ясними галушками

  • Готуємо тісто для галушок. У миску розбиваємо яйце, збовтуємо його з сіллю.
  • Додаємо борошно і замішуємо тісто, прибираємо його в пакетик.
  • М’ясо пропускаємо через м’ясорубку разом з морквою та цибулею, змішуємо ос сметаною (у мене домашня сметана з молока і вершкового масла).
  • Фарш солимо і перчимо, перемішуємо.
  • За допомогою двох чайних ложок формуємо довгасті галушки, викладаємо їх на обробну дошку.
  • Тісто розгортаємо в тонкий пласт товщиною приблизно 2 міліметри.
  • За допомогою фігурного ножа пласт розрізаємо на квадратики 10х10 міліметрів.
  • Рада. Як зробити смачну домашню локшину про запас, у домашніх умовах, дивіться за посиланням.
  • У каструлю наливаємо бульйон, солимо його і доводимо до кипіння.
  • Потім викладаємо в нього м’ясні галушки, заважаємо.
  • Коли галушки спливуть, варимо їх 2-3 хвилини.
  • Опускаємо домашні макарони і варимо ще хвилини 3-4.
  • Додаємо подрібнений часник і перець.
  • Додаємо зелень, кип’ятимо 2-3 хвилини і знімаємо з вогню.
  • Готовий наваристий суп з м’ясними галушками розливаємо по тарілочках. Смакота! Не дивлячись на те, що в супі немає звичної для нас картоплі, він дуже насичений, апетитний і ароматний! Якщо замість хліба подати на стіл домашні коржики, буде ще смачніше. Сподобався рецепт? Заходьте на наш сайт частіше: попереду буде ще багато всього корисного і цікавого.

    Наваристый суп с мясными клецками: вкусное первое блюдо

    Приємного вам апетиту.