Суп з м’ясними галушками: це тільки здається, що готувати його довго!
Насправді, і варити, і їсти такий супчик – суцільне задоволення. Наваристое перше блюдо дуже подобається не тільки дорослим, але й дітям. М’ясні галушки схожі на фрикадельки, і лише їхня форма робить напівфабрикати ексклюзивними! Замість домашньої локшини (кому не захочеться возитися з тестом) можна взяти цікаві макаронні вироби: у вигляді бантів, наприклад. Подайте суп з ароматними домашніми коржами (замість хліба): і насолодитися неповторним смаком.
Необхідні інгредієнти
- м’ясний або овочевий бульйон (або вода) – 1,5 літра,
- часник – 2 зубчики,
- сіль – ½ чайної ложки,
- чорний перець – за смаком,
- зелень – за смаком.
М’ясні галушки
- м’ясний фарш (або філе) – 300 грам,
- сіль – ½ чайної ложки,
- морква – 1/2 штуки,
- цибулина – 1 штука,
- сметана – 1 столова ложка,
- чорний перець – за смаком,
- картопляний крохмаль – 1 столова ложка.
Для тіста
- куряче яйце – 1 штука,
- сіль – 1/3 чайної ложки,
- пшеничне борошно – 80-110 грам.
Як приготувати наваристий суп з м’ясними галушками
Готовий наваристий суп з м’ясними галушками розливаємо по тарілочках. Смакота! Не дивлячись на те, що в супі немає звичної для нас картоплі, він дуже насичений, апетитний і ароматний! Якщо замість хліба подати на стіл домашні коржики, буде ще смачніше. Сподобався рецепт? Заходьте на наш сайт частіше: попереду буде ще багато всього корисного і цікавого.
Приємного вам апетиту.