Апетитний грибний суп-пюре з вершками

Теплі супи ідеально підходять для холодної погоди. І наш суп якраз саме такий. Приготувати його можна досить швидко і просто, ви будете від нього в неймовірному захваті.Як завжди, для кращого смаку і аромату, ми рекомендуємо використовувати сушені гриби. Так суп вийде більш смачним.

Необхідні продукти

  • 100 грам сушених грибів
  • 1,5 літра бульйону або води
  • 3 картоплини
  • 1 цибулина
  • 1 склянка вершків

Починаємо приготування

  • У каструлю наливаємо бульйон і додаємо сушені гриби, залишаємо на 1 годину.
  • Картоплю очищаємо і нарізаємо кубиками. Додаємо його до набряклим грибів і ставимо каструлю на плиту.
  • В цей час очищаємо і нарізаємо цибулю, а потім обсмажуємо до золотистого кольору.
  • Варимо суп до готовності картоплі, потім знімаємо з плити і додаємо обсмажені цибулю з вершками.
  • Готову суміш ретельно пюрируем блендером і подаємо до столу.
  • Подавати такий суп-пюре можна з домашніми сухариками, приготованими за рецептом з нашого сайту.

    Аппетитный грибной суп-пюре со сливками

    Приємного апетиту!