Гречка з м’ясом і зеленим горошком: готуємо вечерю

М’ясо з гречкою — класичне поєднання продуктів. І вона, звичайно ж сподобається багатьом. Особливо у поєднанні із зеленим горошком. Ми додали його в блюдо, щоб привнести легку свіжу нотку і зробити його більш апетитним.

Необхідні продукти

  • м’ясо — 300 гр
  • гречка — 1 ст
  • селера — 100 гр
  • зелений горошок — 150 гр
  • вода — 50 мл
  • сметана — 3 ст. л
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • М’ясо нарізаємо невеликими шматочками і перекладаємо на сковороду з вершковим маслом. Додаємо до нього сіль, прованські трави, перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 15 хвилин.
  • Гречку заливаємо холодною водою і добре промиваємо. Потім знову заливаємо водою (2 склянки), солимо і варимо на середньому вогні до готовності.
  • Селеру нарізаємо шматочками і додаємо до м’яса, тушкуємо все разом 5 хвилин.
  • Після цього м’ясо додаємо зелений горошок і воду, все перемішуємо і тушкуємо під закритою кришкою ще 5 хвилин.
  • У масу додаємо готову гречку, додаємо сметану, перець до смаку, перемішуємо, тушкуємо ще 2 хвилини і подаємо до столу.
  • До такої гречки з м’ясом чудово підійде смачний салат «Фітнес». Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Гречка с мясом и зеленым горошком: готовим ужин

    Приємного апетиту!