Оригінальне куряче філе (ПП рецепт)

Хто прийняв для себе рішення харчуватися правильно і дотримується менше жирної їжі, часто готує куряче філе. І часто його або відварюють, або запікають. Ми хочемо вас познайомити в загальному-то з звичайним рецептом запеченого філе. Але особливою його зробить наш маринад. Саме він додасть просто курячої грудки вишуканий смак і просто незабутній аромат.

Необхідні продукти

  • куряче філе — 2 шт
  • сіль
  • імбир — 1/2 ч. л
  • каррі — 1 / 2 ч. л
  • прованські трави — 1/2 ч. л
  • паприка — 1 ч. л
  • вершкове масло — 30 гр

Починаємо приготування

  • Куряче філе промиваємо і кладемо у фольгу. Солимо його, присипаємо імбиром, каррі, прованськими травами і паприкою. Підготовленими спеціями добре натираємо м’ясо.
  • Зверху викладаємо на нього шматочки вершкового масла і загортаємо у фольгу.
  • Заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів. І випікаємо протягом 30-35 хвилин. Потім дістаємо, виймаємо з фольги, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • До такого філе можна подати гречку, тушковану з капустою. Цей смачний гарнір, приготовлений за рецептом з нашого сайту, прекрасно підійде до приготованого м’яса. І зробить блюдо ситним і корисним.

    Оригинальное куриное филе (ПП рецепт)

    Приємного апетиту!