Хто прийняв для себе рішення харчуватися правильно і дотримується менше жирної їжі, часто готує куряче філе. І часто його або відварюють, або запікають. Ми хочемо вас познайомити в загальному-то з звичайним рецептом запеченого філе. Але особливою його зробить наш маринад. Саме він додасть просто курячої грудки вишуканий смак і просто незабутній аромат.
Необхідні продукти
- куряче філе — 2 шт
- сіль
- імбир — 1/2 ч. л
- каррі — 1 / 2 ч. л
- прованські трави — 1/2 ч. л
- паприка — 1 ч. л
- вершкове масло — 30 гр
Починаємо приготування
До такого філе можна подати гречку, тушковану з капустою. Цей смачний гарнір, приготовлений за рецептом з нашого сайту, прекрасно підійде до приготованого м’яса. І зробить блюдо ситним і корисним.
Приємного апетиту!