Спагетті з м’ясними кульками в томатному соусі

Блюдо виходить ситне і повністю самодостатня. І досить просто готується. Сподобається дітям і дорослим. М’ясні кульки виходять смачні і ніжні. Спагетті виступають прекрасним гарніром до них, а томатний соус ідеально все доповнює, роблячи страву соковитою.

Необхідні продукти

  • 500 грам фаршу
  • 1 цибулина
  • 1 куряче яйце
  • 2 помідори
  • 3 зубчики часнику
  • 1 столова ложка томатної пасти
  • 400 грамів спагетті
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

  • У каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння і додаємо сіль. Потім закидаємо спагетті і відварюємо до готовності. Відкидаємо їх на друшляк і проціджуємо.
  • Лук очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Додаємо його у фарш, туди ж додаємо куряче яйце і додаємо сіль з перцем за смаком. Все перемішуємо і формуємо фрикадельки мокрими руками.
  • Помідори нарізаємо дрібними шматочками.
  • Готові фрикадельки перекладаємо на розпечену сковороду і обсмажуємо на сильному вогні до рум’яного стану, додаємо до них помідори. Тушкуємо 2-3 хвилини.
  • Томатну пасту розвести водою і додаємо до фрикадельок. Туди ж кладемо подрібнений часник. Все тушкуємо ще 5 хвилин і всипаємо спагетті. Все перемішуємо і прогріваємо ще 2-3 хвилини.
  • Спробуйте також приготувати гречку з м’ясом і зеленим горошком. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Спагетти с мясными шариками в томатном соусеПриємного апетиту!