Курячий рулет із чорносливом і мандаринами

Курячий рулет із чорносливом і мандаринами, досить цікаве блюдо. Воно сподобається навіть самим вибагливим гурманам. Готується рулет дуже просто і з доступних продуктів. Його можна поставити на святковий стіл або приготувати просто до сімейного вечері. Рулет виходить ситним і дуже смачним.

Необхідні продукти

  • 4 курячих філе
  • 3 мандарина
  • 100 грам волоських горіхів
  • 7 штук чорносливу
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

  • Чорнослив кладемо в миску і заливаємо окропом, в такому вигляді залишаємо на 1 годину.
  • Мандарини очистити від шкірки і плівок, і нарізаємо невеликими шматочками.
  • Куряче філе ділимо на 2 частини і складаємо внахлест один на одного. Накриваємо його плівкою і добре відбиваємо, щоб шматочки з’єдналися. М’ясо солимо і перчимо за смаком.
  • Горіхи рубаємо на дрібні шматочки і викладаємо половину на філе. Зверху кладемо чорнослив і мандарини, а потім залишилися горіхи.
  • Куряче філе звертаємо в рулет і затягуємо дуже щільно в харчову плівку.
  • Отриману заготівлю перекладаємо в пароварку і готуємо протягом 30-40 хвилин. Потім охолоджуємо, звільняємо з плівки, нарізаємо шматочками і подаємо до столу.
  • М’ясо виходить ніжним і дуже соковите. Горіхи, чорнослив і мандарини надають йому особливий смак. І роблять його цікавим і неймовірно смачним.

    Спробуйте також морквяний рулет з сиром і зеленню. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Куриный рулет с черносливом и мандаринами

    Приємного апетиту!