Куряча грудка «Аля-франція»

Готувати таку курячу грудку можна хоч кожен день. Вона виходить дуже соковитою і неймовірно ніжною. І сподобається навіть самим вибагливим «малоежкам». Маринувати ми будемо її в кефірі. Саме його кислий склад і зробить грудку особливо ніжною. В якості спецій ми будемо використовувати чорний перець і паприку, але ви можете додати будь-які на свій смак.

Необхідні продукти

  • філе куряче — 3 шт
  • кефір — 1 склянка
  • гірчиця — 2 ч. л
  • часник — 3 зубчики
  • крохмаль — 1 ст. л
  • цибуля — 1 шт
  • сир — 150 гр
  • сіль, перець, паприка

Починаємо приготування

  • Куряче філе промиваємо та нарізаємо шматочками, а потім перекладаємо в миску. Вливаємо в неї кефір, додаємо сіль, перець і паприку. Туди ж кладемо часник, пропущений через прес, і гірчицю. А також додаємо крохмаль і все ретельно перемішуємо.
  • Прибираємо куряче філе в холодильник мінімум на 1 годину.
  • Через відведений час беремо форму для випічки і викладаємо мариноване філе куряче (разом з маринадом).
  • Лук очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями. Твердий сир натираємо на тертці.
  • Викладаємо на грудку цибулю і присипаємо все сиром.
  • Заготівлю ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. І випікаємо протягом 20-25 хвилин. А потім присипаємо зеленню і подаємо до столу.
  • Спробуйте також оригінальне куряче філе. Воно чудово впишеться в раціон людини, що стежить за своїм харчуванням і намагається їсти тільки корисну їжу. А приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Куриная грудка «Аля-франция»

    Приємного апетиту!