Готувати таку курячу грудку можна хоч кожен день. Вона виходить дуже соковитою і неймовірно ніжною. І сподобається навіть самим вибагливим «малоежкам». Маринувати ми будемо її в кефірі. Саме його кислий склад і зробить грудку особливо ніжною. В якості спецій ми будемо використовувати чорний перець і паприку, але ви можете додати будь-які на свій смак.
Необхідні продукти
- філе куряче — 3 шт
- кефір — 1 склянка
- гірчиця — 2 ч. л
- часник — 3 зубчики
- крохмаль — 1 ст. л
- цибуля — 1 шт
- сир — 150 гр
- сіль, перець, паприка
Починаємо приготування
Спробуйте також оригінальне куряче філе. Воно чудово впишеться в раціон людини, що стежить за своїм харчуванням і намагається їсти тільки корисну їжу. А приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!