Спокусливо апетитні і ніжні курячі грудки в кефірі порадують вас чудовим смаком.
Пікантні часникові нотки надають курячої грудки особливий смак. Курка, приготована за цим рецептом, виходить дуже соковитою і просто тане в роті. Порадуйте своїх домочадців таким м’ясним блюдом — і вони будуть не тільки смачно, ситно, але і корисно нагодовані. Пропонуємо вашій увазі покроковий рецепт приготування на сковороді маринованої в кефірі курячої грудки.
Інгредієнти
- помідори «черрі»;
- зелень свіжого кропу і петрушки;
- сіль;
- куряча грудка — 600 грам;
- один зубчик часнику;
- кефір — 200 мілілітрів;
- чорний мелений перець.
Куряча грудка в кефірі: покроковий рецепт
Я готувала тушковану курку по цьому рецепту в духовці: вийшло теж дуже смачно!!! Куряча грудка, маринована в кефірі, неймовірно ароматний і соковитий. Порадуйте своїх рідних приголомшливим м’ясним блюдом. Така курка сподобається всім — від малого до великого. Одне і теж куряче м’ясо, приготоване з додаванням різних приправ, буде дуже відрізнятися і за смаком, і за ароматом. Крім перців до курки підійдуть базилік, чебрець і м’ята.
Приємного апетиту.