Одного разу спробувавши цей шедевр в гостях, я просто не втрималася, щоб не приготувати його вдома.
Зізнаюся чесно, був страх — що, якщо щось не вийде? Але марно. Курка в ажурі вийшла приголомшлива — ніжна, соковита і така ароматна. Великий пріоритет страви в тому, що воно саме по собі поживне і можна не готувати гарнір до нього. Сьогодні я хочу поділитися рецептом приготування курки з картоплею.
Інгредієнти
- куряче філе — 2 штуки;
- картопля — 7 штук;
- пару яєць;
- борошно — 2 столові ложки;
- твердий сир — 150 грам;
- рослинна олія;
- свіжа зелень
- спеції за смаком.
Курка в ажурі: покроковий рецепт
Ваші близькі оцінять ваші кулінарні здібності гідно. Ви витратите трохи свого часу і отримаєте масу задоволення. Таку курку краще всього їсти в гарячому вигляді, але і в холодному вона теж не менш апетитна. При подачі можете прикрасити листям свіжої зелені, це залежить від вашої фантазії і креативності. Так, мої рідні вітають подачу страви в ажурі зі свіжими помідорами. Але овочевий салатик буде теж дуже до речі. Курку в ажурі з’їдять всі без сумніву, і ще добавку будуть просити.
Приємного апетиту.