Чудовий тартар з лосося: закуска до святкового столу

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного святкового блюда, яке сподобається абсолютно всім.

Не знаєте чим здивувати ще своїх гостей? Приготуйте цей чудовий тартар. Ви обов’язково порадуєте таким чудовим блюдом своє оточення. Воно ефектне, ситне і мега апетитне. Рекомендуємо взяти цей рецепт на заміточку кожної господині. Зберігайте рецептик, готуйте і насолоджуйтеся.

Потрібні інгредієнти

  • 400 гр лосося
  • 1 авокадо
  • 2 столові ложки лимонного соку
  • половина ріпчастої цибулі
  • 1 столова ложка каперсів
  • 1 зубчик часнику
  • половина чайної ложки гірчиці
  • сіль і мелений чорний перець за смаком
  • половина чайної ложки винного оцту
  • 2 чайні ложки оливкової олії
  • 500 мл води
  • 3 столові ложки солі
  • 2 жовтки

Починаємо процес

  • В першу чергу беремося за приготування сольового розчину. Для цього в окрему ємність наливаємо воду і насипаємо сіль. Добре перемішуємо і кладемо в нього рибу, нарізану великими шматочками.
  • Після чого розрізаємо навпіл авокадо і видаляємо кісточку. Потім дістаємо з допомогою ложки акуратно м’якоть і дуже дрібно нарізаємо. Перекладаємо в окрему ємність.
  • Половинку ріпчастої цибулі теж дрібно ріжемо і відправляємо в іншу ємність.
  • Подрібнюємо потрібну кількість каперсів і перекладаємо до цибулі.
  • Додаємо сюди продавлений через прес зубчик часнику.
  • Також відправляємо гірчицю, винний оцет, оливкова олія і добре все перемішуємо.
  • У авокадо додаємо трохи солі, мелений чорний перець і лимонний сік. Перемішуємо добре.
  • Потім перекладаємо рибу на паперові рушники і обсушуємо її. Після чого нарізаємо тонкими пластинками. Тепер ріжемо дуже маленькими шматочками і перекладаємо в окрему ємність.
  • Додаємо суміш з каперсів, цибулі і часнику. Добре перемішуємо.
  • На блюдо розміщуємо формувальне кільце і першим шаром розміщуємо частина підготовленої маси. Утрамбовуємо її добре.
  • Потім розміщуємо шар авокадо. Тепер шари повторюємо. Останній повинен бути рибним.
  • Відокремлюємо жовтки від білків і відправляємо їх поверх страви.
  • Прикрашаємо за бажанням і подаємо з грінками.
  • Вам може сподобатися смачний тартар з малосольною горбуші, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Превосходный тартар из лосося: закуска к праздничному столу

    Приємного апетиту!