Гриб ожин хороший в смаженому і вареному вигляді
- Кількість порцій: 3
- Час приготування: 20 хвилин
Як готувати омлет з грибом ежевиком
Омлет – ситна страва на сніданок. Зазвичай ми кладемо в нього помідори, м’ясо або інші звичні продукти. Спробуйте урізноманітнити ранковий прийом їжі смачним ежевиком.
Як готувати апетитний омлет з грибами на сніданок:
Залишається лише розкласти страву по тарілках і посипати кожну порцію рубаним кропом, петрушкою або іншою зеленню.
Рецепт супу з грибами ежевиками
Грибний суп – ароматне перше блюдо. Воно підходить людям, які стежать за своєю фігурою, так як в такому супі мало калорій. Для приготування страви потрібно:
- 200 г грибів;
- 1,5 л води;
- 50 г цибулі;
- 150 г картоплі;
- 50 г моркви;
- 4 ст. л. рослинного масла;
- 100 г гречаної крупи;
- сіль і спеції за смаком;
- зелень за смаком.
Покрокова інструкція по приготуванню:
Такий суп краще подавати до столу гарячим. Він зігріє вас в холодний осінній день.
Як бачите, ожина можна приготувати і перше, і друге блюдо. Якщо вам пощастило знайти його в лісі, не проходьте мимо, а використовувати у своїх кулінарних виробах.