Інгредієнти:
- Борошно пшенична
150 грамів
- Молоко
200 мілілітрів
- Вершки
100 мілілітрів
- Йогурт
300 мілілітрів
- Яйця курячі
2 штуки
- Фета
300 грамів
- Масло вершкове несолоне
60 грамів
- Кріп (рубаний)
1 ст. л.
- Сіль
1/2 ч. л.
- Лимонний сік
- Перець (зелений маринований пепероні )
4 стручка
- Кількість порцій: 4
- Час підготовки: 15 хвилин
- Час приготування: 20 хвилин
Представляємо рецепт грецьких млинців від Кирила Ковбас, актора фільму «Кухня. Остання битва».
Спосіб приготування:
Підготувати інгредієнти. Замісити тісто. Змішати борошно, сіль, молоко, вершки і яйця. Підмішати 40 г вершкового масла. Залишити на 15 хвилин.
Приготувати начинку. Розім’яти сир фета, перець нарізати тонкими кільцями, змішати з йогуртом і кропом. Посолити і поперчити.
У вершковому маслі, що залишилося спекти млинці. Готові млинчики потримати в розігрітій до 70 градусів духовці. Викласти на млинці начинку, згорнути в трубочки.
За бажанням можна прикрасити меленою паприкою, зеленню або суцвіттями кропу.