Інгредієнти:
- Вирізка яловича
1,5 кілограм
- Цибуля ріпчаста
3 штуки
- Лимон
1 штука
- Тархун
1 пучок
- Кінза
1 пучок
- Петрушка
1 пучок
- Базилік
1 пучок
- Вода мінеральна (газована)
500 мілілітрів
- Перець чорний мелений
1/2 ч. л.
- Сіль морська харчова
1,5 ч. л.
- Кількість порцій: 4
- Час підготовки: 20 хвилин
- Час приготування: 2 години
- Температура подачі: Гаряче блюдо
- Тип обробки: Гриль
- Привід: Пікнік
- Сезон: весна-літо
Приготування:
- Крок 1. Вибрати рецепт.
Для початку необхідно взяти збірник «Вдале меню» і знайти рецепт смачного шашлику.
- Крок 2. Приготувати страву.
М’ясо промити і нарізати великими шматочками.
Цибулю почистити, нарізати кільцями і перемішати з м’ясом.
Зелень порізати і викласти до м’яса з цибулею.
Лимон розрізати на 8 частин і додати до шашлику.
Залити м’ясо газованою водою, перемішати і залишити на годину-півтори при кімнатній температурі.
Замариноване м’ясо посолити і поперчити, нанизати на шампури разом з цибулею і посмажити на мангалі.