У цьому рецепті ми розповімо вам, як смачно запекти картоплю до святкового столу. Ми не претендуємо на оригінальність цього рецепту, можливо багато хто з наших читачів вже готують таким способом картоплю. Але незважаючи на це, все ж вирішили про нього розповісти.
Картопля, приготована за цим рецептом, виходить ароматним з приємною хрусткою скоринкою. Головне в рецепті вибирати картоплю приблизно однакового розміру, тоді він пропечеться одночасно.
Необхідні продукти
- 600 грам картоплі
- 1 ложка чебрецю
- пів чайної ложки сухого часнику
- сіль, перець
- рослинна олія
Починаємо приготування
А ще на святковий стіл можна приготувати качку з айвою. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!