Качка-прекрасне страва до святкового столу. А в запеченому вигляді вона виходить ще смачніше. Саме качку прийнято готувати на Різдво. Але і на новий рік,ми впевнені, це блюдо буде доречним. Щоб додати нашої качки новорічний дух ми вирішили фарширувати її не тільки яблуками, але і апельсинами. Це додасть качці цікавий цитрусовий аромат.
Необхідні продукти
- 2,5 кілограмова качка
- 2 апельсина
- 3 яблука
- 1 столова ложка меду
- 2 зубчики часнику
- сіль, перець
Починаємо приготування
А ще на новорічний стіл можна подати шикарний салат «Чобіток Діда Мороза», приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!