М’ясо за старовинним рецептом на святковий стіл

М’ясо, приготоване за цим рецептом, виходить шикарним! Саме так запікали його наші мами і бабусі. Виходить дуже ніжним, соковитим і неймовірно смачним. Таке мяско буде прекрасним доповненням до будь-якого святкового столу. Та дуже просто готується.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм телятини
  • 2 болгарських перця
  • 120 грам бринзи
  • 100 грам шпинату
  • петрушка
  • оливкова олія
  • сіль, перець, хмелі-сунелі за смаком

Починаємо приготування

  • М’ясо для запікання необхідно брати таку, щоб воно легко загорталося в рулет. Підготовлений шматочок телятини промиваємо, обсушуємо рушником і кладемо на дошку. Зверху накриваємо харчовою плівкою і злегка відбиваємо молотком. Зверху злегка присаливаем його і перчимо за смаком. Відкладаємо вбік.
  • Листя шпинату промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Кладемо його в глибоку миску. Подрібнюємо підготовлену петрушку і додаємо до шпинату. Бринзу нарізаємо невеликими кубиками і додаємо до зелені. Туди ж вливаємо олію (3 ст. л.) і все перемішуємо.
  • У болгарського перцю відрізаємо хвостики і видаляємо насіння. А потім начиняємо його підготовленою масою з сиром. При цьому всі добре утрамбовуємо.
  • Підготовлений перець викладаємо зверху на м’ясо, а потім загортаємо все в рулет. Зав’язуємо його ниткою.
  • Розігріваємо сковороду з оливковою олією і обсмажуємо на ній підготовлене м’ясо. А потім присипаємо його хмелі-сунелі.
  • Підготовлений рулет загортаємо у фольгу і перекладаємо на деко. Потім ставимо його в духовку, розігріту до 180 градусів і випікаємо протягом 1 години.
  • Через відведений час на м’ясі робимо надріз і знімаємо фольгу зверху. А потім ставимо його назад в духовку ще на 20 хвилин.
  • Готове м’ясо перекладаємо на блюдо і подаємо до столу.
  • Любите запечене м’ясо? Тоді спробуйте шикарну буженину. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Мясо по старинному рецепту на праздничный стол

    Приємного апетиту!