Вишукане святкове блюдо: свиняча вирізка з грушами! Рулети готуються не довго, що дуже важливо в плані часу: особливо у передноворічну суєту!
Готуємо м’ясні рулети з грушами і сиром під ніжним соусом. Вино для приготування можна взяти будь-біле: сухе або десертне. Груші беремо не дуже стиглі. Блюдо виходить дивовижним: ніжне, соковите м’ясо, ароматна начинка з груш, пікантний соус. Все разом – це неземний смак і чудовий настрій. У Новий рік – з новими класними закусками!
Необхідні інгредієнти
- свиняча вирізка – 2 штуки (700 грам),
- груші – 2 штуки,
- цибуля шалот – 30 грам,
- вершкове масло – 30 грам,
- сир пармезан – 30 грам,
- лимонний сік – 25 грам,
- мед – 1 столова ложка,
- гірчиця в зернах – 1 чайна ложка,
- солодке вино – 2 столових ложки,
- сіль і чорний перець – за смаком,
- цукор – 1 чайна ложка (або за смаком),
- розмарин – 2 гілочки.
Свиняча вирізка з грушами: покроковий процес приготування
Нереально смачний м’ясний рулет: свиняча вирізка з грушами! Основна фішка в тому, щоб не перетримати рулет в духовці! М’ясо виходить соковитим, смачним, а начинка – ніжною і ароматною! Соус чудовий: його кисло-солодкий смак робить страву пікантним і вишуканим! Подаємо його на стіл з салатом зі свіжих овочів і домашнім хлібом. Обов’язково повертайтеся на наш сайт за новими рецептами: попереду ще багато цікавого.
Приємного всім апетиту.