М’ясні рулети з маринованим огірком і сиром запросто можуть претендувати на головне гаряче страву святкового столу.
Ніжне, тонке, соковите м’ясо з ароматом спецій і пікантним огірочком всередині! Рулети дуже просто готуються, і їх зручно подавати: тому, як вони порційних розмірів. Апетитне і ситне блюдо: готую його на гаряче вже не перший свято! З рулетами з м’яса відмінно поєднуватимуться мариновані і свіжі овочі (або легкі салати), запечений святковий картопля, домашній хліб. Смакота!
Необхідні інгредієнти
- філе свинини (або яловичина) – 600 грам,
- мариновані огірки – 2 штуки,
- твердий сир – 50-100 грам,
- сік лимона – 3-4 столових ложки,
- сіль – ½ чайної ложки,
- чорний перець – за смаком,
- гірчиця «Баварська» (або будь-яка інша, гостра) – за смаком.
Як приготувати м’ясні рулети з маринованим огірком і сиром
М’ясо виходить ароматна, рум’яне і ніжне соковите всередині! М’ясні рулети з маринованим огірком і сиром подаємо в гарячому вигляді: з пилу з жару, так сказати! У мене виходить 8 рулетиків: так що, якщо вам потрібно буде більша кількість, беріть більше м’яса. Доповнити блюдо можна салатиками (не м’ясними, природно), домашнім хлібом і гарніром з запеченої картоплі. Усі потрібні рецепти ви знайдете на нашому сайті.
Приємного апетиту і святкового вам настрою.