Приготувати таку курку зовсім не складно, а на столі вона виглядає красиво і дуже апетитно.
Божественна курочка з апельсинами, за цим рецептом, виходить дуже ніжною і відмінно гармонує з кисло-солодким фруктом і пікантним часниковим ароматом. Обов’язково додайте цей рецепт гарячого м’ясного блюда в своє меню на Новий рік! Можна подати як самостійну м’ясну закуску або доповнити гарніром з запеченого картоплі: буде і ситно, і смачно.
Необхідні інгредієнти
- курка – 1 тушка (вагою приблизно 2 кг),
- апельсин – 2 штуки,
- ріпчаста цибуля – 2 штуки,
- часник – 4 зубчики,
- соєвий соус – 4 столових ложки,
- мелений імбир – 1/4 чайної ложки,
- перець чорний мелений,
- сіль – за смаком.
Божественна курочка з апельсинами: покроковий рецепт
Готову курку подаємо до столу в гарячому вигляді! Божественна курочка з апельсинами виходить соковитою, ароматною, з характерною кислинкою апельсина і часниковим смаком! Не пробували готувати таке блюдо? Багато втратили! Краса і смакота невимовна! Доповнити страви на столі можна гарніром із запеченої картоплі, шматочками домашнього хліба або ароматними коржами. Всі перераховані рецепти є на нашому сайті: обов’язково подивіться і виберіть страва до душі.
Приємного апетиту і вам передсвяткового настрою.