Якщо ви хоч раз приготуєте таке м’ясо, то купувати ковбасу перестанете назавжди! Є його можна і в гарячому, і в холодному вигляді. М’ясо виходить дуже смачне і може стати прекрасним доповненням до вечері або просто доповненням до бутерброду. Готується страва неймовірно просто і швидко.
Необхідні продукти
- 1 кілограм свинини (яловичини, баранини і т. д.)
Для маринаду
- 1 столова ложка солі
- 1 столова ложка цукру
- 1 чайна ложка хмелі-сунелі
- 1 чайна ложка куркуми (за бажанням)
- пів чайної ложки чорного перцю
- 1 столова ложка паприки
- 3 зубчики часнику
- 3 столові ложки рослинної олії
Починаємо приготування
Приємного апетиту!