У вихідні дні балую своїх близьких смачними, тонкими, а головне, бюджетними млинцями. Вони виходять повітряними з апетитним, золотистим кольором.
Від таких млинців не відмовляється ніхто! А найголовніше, млинці «Як у бабусі» починають зникати практично зі сковороди! Ось такі смачні вони виходять! Рецептів млинців дуже багато, але ми часто забуваємо, що вони можуть бути дріжджовими: адже зробити таку випічку набагато дешевше і простіше, ніж млинці з яйцями. Їх можна подавати з будь-яким варенням, сметаною: а можна і начинити – або зробити млинцевий пиріг з будь-якою начинкою.
Необхідні інгредієнти
- тепле молоко – 1 літр,
- курячі яйця – 2 штуки,
- сухі дріжджі – 5 грам,
- сіль – 1 чайна ложка,
- цукровий пісок – 2 столових ложки,
- масло рослинне – 4 столових ложки,
- пшеничне борошно – 400 грам.
Як приготувати тонкі дріжджові млинці «Як у бабусі»
І ось наші дріжджові млинці «Як у бабусі» вже на столі. Ваші рідні будуть в захваті: обов’язково спробуйте приготувати. Подаємо млинці зі сметаною, варенням або медом! Наливаємо ароматний чай – і запрошуємо всіх до столу! З таких млинців можна зробити приголомшливий млинцевий пиріг: рецепт є на нашому сайті.
Приємного всім апетиту і гарного настрою.