Заварні млинці на кефірі-чудове блюдо до сніданку

Такі млинці вийдуть навіть у самого недосвідченого кулінара. Тісто дуже просто готується, а млинці виходять тонкі і ніжні. Вони ідеально підійдуть до сніданку або для перекусу в дорозі (на роботі). Подавати млинці можна зі сметаною, варенням або з начинкою. Млинці мають нейтральний смак, тому начинка може бути і не солодкої (наприклад, м’ясо, овочі).

Необхідні продукти

  • 500 мл кефіру
  • 2 курячих яйця
  • 300 грам пшеничного борошна
  • 2 столові ложки цукру
  • пів чайної ложки солі
  • пів чайної ложки соди
  • 250 мілілітрів окропу
  • 2 столові ложки рослинної олії

Починаємо приготування

  • У чашку наливають кефір, додаємо соду, сіль, цукор і яйця. Все перемішуємо віночком до однорідності. Потім вводимо половину підготовленої борошна і ще раз перемішуємо. Потім вводимо борошно і знову ретельно перемішуємо.
  • В тісто, вливаємо окріп і швидко перемішуємо. Потім вливаємо олію і знову перемішуємо.
  • Готове тісто залишаємо на 10-15 хвилин.
  • Нагріваємо Сковороду і змащуємо олією. Потім за допомогою ополоника виливаємо трохи тесту на сковороду і смажимо млинці на середньому вогні з двох сторін до готовності.
  • Млинці викладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • До таких млинців можна подати шоколадний соус. Приготувати його можна за 3 хвилини за рецептом з нашого сайту.

    Заварные блинчики на кефире-обалденное блюдо к завтраку

    Приємного апетиту!