Незрівнянні оладки з ікри сазана

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачних оладок, які припадуть до душі кожному.

Такі икряники виходять пористими, ароматними, золотистими і мега апетитними. Їх можна подати з макаронами, овочами або як закуска під келих пива. Найголовніше в приготуванні: викладаємо тісто в кипляче масло для того, щоб оладки вийшли менш жирними. Рекомендую всім спробувати таку смакоту.

Потрібні інгредієнти

  • 350 гр ікри сазана
  • 1 яйце
  • 3 столові ложки борошна
  • 50 мл рослинного масла
  • сіль за смаком
  • сметана для подачі
  • зелень для подачі

Починаємо процес

  • В першу чергу промиваємо ікру і прибираємо прозору плівку. Відправляємо в окрему ємність і добре розминаємо виделкою.
  • Потім вбиваємо яйце і трохи збиваємо.
  • Солимо за смаком. Продовжуємо процес збивання ще пару хвилин.
  • Після чого насипаємо борошно і вмішуємо її. В результаті отримуємо не дуже густе тісто.
  • На вогонь відправляємо сковороду з рослинним маслом нагріватися. Після закінчення потрібного часу відправляємо порціями підготовлене тісто і смажимо оладки за дві хвилини з обох сторін.
  • Потім перекладаємо на паперові рушники для того, щоб прибрати зайве масло.
  • Подаємо зі сметаною і дрібно нарізаною зеленню.
  • Ще Вам можуть сподобатися дуже апетитні оладки з квашеної капусти, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Бесподобные оладьи из икры сазана

    Приємного апетиту!