До святкових подій я готую цікаве і незвичайне блюдо: курку, фаршировану млинцями, свининою і яйцями.
Дуже смачну страву: з прекрасною золотистою скоринкою, м’якою і ніжною начинкою, соковитим ароматним м’ясом. Дуже оригінально виглядає таке блюдо в розрізі. До того ж, фарширована курка може мати різні варіації начинки.
Інгредієнти
- куряча тушка — 1500-1800 грам;
- свинина м’якоть — 500 грам;
- сметана — 2-3 столові ложки;
- яйце — 1 штука;
- сіль — за смаком;
- чорний мелений перець — за смаком;
- спечені тонкі млинці — 8 штук;
- перепелині яйця — 40 штук.
Курка, фарширована млинцями, свининою і яйцями: покроковий рецепт
Курка з млинцями зі свининою — дуже смачне, незвичайне блюдо для святкового столу, яке здивує гостей і порадує рідних. Заходьте на наш сайт: і готуйте з задоволенням — адже існує так багато різноманітних рецептів смачних і цікавих страв.
Приємного апетиту.