М’ясні гнізда з начинкою-секрет соковитості

М’ясні гнізда з фаршу з начинкою-відмінне блюдо до обіду або вечері. Вони просто готуються, виходять поживні і соковиті. Вид гнізда мають чудовий, тому можна сміливо поставити їх на святковий стіл. Гнізда з фаршу прекрасне блюдо, яке обов’язково сподобається дітям. В якості начинки ми будемо використовувати гриби і капусту-це класичне поєднання продуктів, перевірена часом. Тому можна сміливо сказати, що страва просто приречене бути смачним.

Необхідні продукти

  • 900 грамів яловичого фаршу
  • 300 грам грибів
  • 300 грам капусти
  • 1 цибулина
  • 100 грам сиру
  • 2 столові ложки панірувальних сухарів
  • сіль, перець
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • Гриби промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Лук очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Тремо на тертці твердий сир. Дрібно шаткуємо капусту.
  • Наливаємо в сковороду олію і кладемо цибулю. Трохи обсмажуємо і додаємо гриби. Все перемішуємо і смажимо до тих пір, поки не випарується зайва рідина. Потім у фарш додаємо капусту і знову перемішуємо. Все солимо і перчимо до смаку, перемішуємо і тушкуємо до готовності капусти. А потім залишаємо остигати.
  • Фарш кладемо в миску, додаємо сіль, перець, панірувальні сухарі. Все перемішуємо.
  • Деко застеляємо пергаментним папером. З фаршу формуємо гнізда і викладаємо на деко. В центр гнізда кладемо начинку і присипаємо тертим сиром.
  • Заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо протягом 25-30 хвилин. Потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • Спробуйте також рагу з курки з овочами по-турецьки. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Мясные гнезда с начинкой-секрет сочностиПриємного апетиту!