Рагу з курки з овочами по-турецьки

Рагу з курки з овочами виходить ніжним і дуже соковитим. І відмінно підійде до обіду або вечері. Готувати таке рагу можна хоч кожен день і воно обов’язково сподобається кожному, хто його спробує. Це рагу готується дуже просто, а овочі в нього можна додавати абсолютно різні. Рагу дуже легке і соковите і швидко впишеться у ваше повсякденне меню. Тим більше, що продукти в ньому найбільш прості і доступні.

Необхідні продукти

  • 800 грам курячого м’яса без кісток
  • 2 цибулини
  • 4 штуки болгарського перцю
  • 1 склянку томату
  • 5 столових ложок рослинного масла
  • зіра
  • сіль, перець
  • окріп

Починаємо приготування

  • Куряче м’ясо промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками.
  • На сковороду наливаємо рослинне масло і викладаємо м’ясо. Солимо і перчимо його на смак. Обсмажуємо його протягом 5-7 хвилин, а потім перекладаємо в тарілку.
  • Лук очищаємо і подрібнюємо. А потім викладаємо на сковороду, де смажили м’ясо. Обсмажуємо до золотистого кольору на сильному вогні.
  • Болгарський перець очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. краще всього, якщо він буде різного кольору. Додаємо його до цибулі і перемішуємо. Солимо і перчимо за смаком. Все перемішуємо і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин.
  • Готові овочі додаємо до м’яса, а в сковороду наливаємо ще трохи рослинного масла. Всипаємо в неї спеції і додаємо томат. Все перемішуємо і додаємо овочі з м’ясом. Знову перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні протягом 7-10 хвилин.
  • Потім вливаємо трохи окропу і тушкуємо все разом ще 5 хвилин. А потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також курку в вершково-грибному соусі. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Рагу из курицы с овощами по-турецки

    Приємного апетиту!