Рагу з курки з овочами виходить ніжним і дуже соковитим. І відмінно підійде до обіду або вечері. Готувати таке рагу можна хоч кожен день і воно обов’язково сподобається кожному, хто його спробує. Це рагу готується дуже просто, а овочі в нього можна додавати абсолютно різні. Рагу дуже легке і соковите і швидко впишеться у ваше повсякденне меню. Тим більше, що продукти в ньому найбільш прості і доступні.
Необхідні продукти
- 800 грам курячого м’яса без кісток
- 2 цибулини
- 4 штуки болгарського перцю
- 1 склянку томату
- 5 столових ложок рослинного масла
- зіра
- сіль, перець
- окріп
Починаємо приготування
Спробуйте також курку в вершково-грибному соусі. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!