Ось вам досить незвичайний рецепт: свинина з овочами, тушкована під їстівної «кришкою».
М’ясо приготувати досить просто і швидко: тут немає нічого нового. Щоб зробити «кришку», не доведеться винаходити велосипед: достатньо взяти листкове тісто. Такий варіант страви піде на обід і на вечерю: і на святковому столі буде виглядати чудово. Свинину можна їсти як окремо, так і з гарніром: а ще смачніше буде разом з їстівної «кришкою».
Необхідні інгредієнти
- 1,2 кілограма нежирної свинини (тільки м’якоть);
- 400 грам грибів;
- 300 грам солодкого перцю;
- 2-3 цибулини;
- 500 грам вершків (20%-35% жирності);
- 200 мл соєвого соусу;
- 30 грам рослинної олії;
- сіль, перець та інші спеції за смаком;
- зелень.
для «кришки»
- 250 г листкового тіста;
- 1 жовток.
Свинина з овочами під їстівної «кришкою»: як приготувати
Таким способом можна запікати в вершках абсолютно будь-яке м’ясо. Свинина з овочами виходить ніжною, соковитою і м’якою, а вприкуску з хрусткою кришкою з листкового тіста – просто смакота. Хочете дізнатися ще більше корисних рецептів? Заходьте на сайт «Ідеї рецептів»: у нас ви знайдете багато цікавої інформації.
Приємного апетиту.