Ідеальні млинці до сніданку або на масляну

Так млинці ви ще не готували. Вони чудово підійдуть до сніданку або на масницю. Млинці виходять дуже ніжні, тоненькі і неймовірно смачні. І виходять вони досить незвичайні і яскраві, сонячні. А все тому, що ми пропонуємо вам додати в тісто моркву. Саме вона додасть млинців такий незабутній смак і аромат.

Необхідні продукти

  • 200 грам пшеничного борошна
  • 500 мілілітрів молока
  • 3 курячих яйця
  • 250 грам моркви
  • 500 грам цукру
  • щіпка солі
  • 100 мл рослинного масла
  • 5 грам розпушувача

Починаємо приготування

  • Моркву очищаємо і нарізаємо шматочками, а потім перекладаємо в чашу блендера. Додаємо до неї яйця, сіль, цукор і вливаємо олію. Все подрібнюємо до однорідної маси.
  • У миску просіваємо борошно пшеничне і змішати з розпушувачем.
  • Отриману морквяну масу перелити в миску, додаємо молоко і перемішуємо вінчиком. А потім додаємо пшеничне борошно і ще раз перемішуємо. Вимішуємо тісто до однорідної маси.
  • Нагріваємо Сковороду і змащуємо олією. З допомогою ополоника виливаємо трохи тіста і розподіляємо його. Смажимо млинці на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору. А потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також шоколадні млинці на молоці. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Идеальные блинчики  к завтраку или на масленицу

    Приємного апетиту!