З’їдається дочиста: всього за 30 хвилин на обід кожен день

Хочемо поділитися з вами рецептом незвичайного, але дуже смачного блюда до обіду. Готується він порційно на кожного члена сім’ї в духовці. І виходить дуже смачним. Страва повністю самодостатня і не потребує додаткового гарніру або яких-небудь добавок.

Необхідні продукти

  • 200 грамів гороху
  • пів столової ложки солі
  • 500 мілілітрів води

Для засмажки

  • 100 грам моркви
  • 50 грам цибулі
  • рослинна олія

Для котлет

  • 200 грам курячої грудки
  • 2 столові ложки крохмалю
  • 90 грам цибулі
  • 50 грам сметани
  • 1 чайна ложка солі
  • кріп
  • 50 грам сиру

Починаємо приготування

  • Горох промиваємо, висипаємо в каструлю, солимо і заливаємо водою. Варимо його на середньому вогні 1,5-2 години.
  • Курячу грудку ріжемо невеликими шматочками і перекладаємо в миску. Очищений цибулю подрібнюємо на м’ясорубці і додаємо до м’яса. Туди ж додаємо сіль, сметану, подрібнений кріп і крохмаль. Все перемішуємо.
  • Розігріваємо на сковороді олію і ложкою викладаємо фарш. Обсмажуємо котлетки з двох боків до рум’яного кольору.
  • Приготуємо заправку. Цибулю нарізаємо шматочками, моркву тремо на тертці. Підготовлені овочі перекладаємо на сковороду і обсмажуємо до готовності.
  • Отриману додаємо зажарку до гороховому пюре і подрібнюємо блендером до однорідної маси.
  • Беремо невеликі формочки для випічки викладаємо в них пюре, зверху кладемо котлетку і присипаємо тертим сиром. Отриману заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 250 градусів. І випікаємо протягом 10 хвилин. А потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також курячу запіканку з овочами. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Съедается подчистую: всего за 30 минут обед на каждый день

    Приємного апетиту!