Дуже смачний паштет з курки і моркви

Хочемо поділитися з вами рецептом простого і смачної страви. Готувати ми його будемо з курки і моркви. Такий паштет чудово підійде і до сніданку, і до обіду, і для перекусу. Виходить він не тільки смачним, але і корисним. Готується швидко і просто.

Необхідні продукти

  • куряче філе — 400 гр
  • морква — 350 гр
  • цибуля — 1 шт
  • яйця — 3 шт
  • зелень за бажанням
  • сіль, перець
  • яблучний оцет

Починаємо приготування

  • Яйця відварюємо круто, охолодити і очистити від шкаралупи.
  • Моркву очищаємо і нарізаємо великими шматочками.
  • У каструлю кладемо промиту курячу грудку, додаємо моркву, сіль і перець. Все заливаємо водою, ставимо на плиту і варимо на середньому вогні 25-30 хвилин.
  • Готове м’ясо з морквою залишаємо в бульйоні до повного охолодження.
  • У курячої грудки видаляємо кісточки і шкірку, а м’ясо пропускаємо через м’ясорубку. Також пропускаємо через м’ясорубку і відварену моркву.
  • Яйця натираємо на тертці і додаємо в отриману масу. Лук очищаємо, нарізаємо дрібними шматочками і кладемо в миску, заливаємо яблучним оцтом і даємо настоятися хвилин 10. Потім оцет зливаємо, а сам цибулю додаємо в масу. Також можна пропустити його через м’ясорубку.
  • За бажанням в паштет додаємо подрібнену зелень, а також сіль і перець за смаком. Все ретельно перемішуємо. Готовий паштет намазуємо смачний сирний хліб, приготовлений за рецептом з нашого сайту. І подаємо до столу.
  • Очень вкусный паштет из курицы и моркови

    Приємного апетиту!