Незабутній смак курячого філе — варто спробувати

Куряче філе, приготоване за нашим рецептом, виходить таким смачним, що ви будете готувати його знову і знову. Філе виходить ніжним, соковитим і дуже апетитним. Готувати ми його будемо з яблуками. Вони додадуть м’ясу соковитість і особливий смак. Таке філе прекрасно підійде до вечері чи обіду, готується швидко і просто.

Необхідні продукти

  • куряче філе — 2 штуки
  • кисло-солодке яблуко — 1 шт
  • болгарський перець — 1 шт
  • вершкове масло — 50 гр
  • гірчиця
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

  • Куряче філе розрізаємо так, щоб вийшов великий кишеньку.
  • Яблуко очищаємо від насіння і нарізаємо часточками. Болгарський перець нарізаємо крупною соломкою.
  • Деко застеляємо фольгою і кладемо на нього куряче філе. Солимо і перчимо його на смак. У кишеньку кладемо яблука, а зверху м’ясо змащуємо гірчицею.
  • Щоб форма філе залишилася красивою, кишенька скріплюємо зубочистками. Навколо філе викладаємо болгарський перець, а в центрі кладемо шматочок вершкового масла. Зверху накриваємо філе шматочком фольги, а скріплюємо краю.
  • Заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів і випікаємо протягом 25-30 хвилин. Потім блюдо дістаємо, знімаємо верхню фольгу і ставимо страву назад на 5-10 хвилин, до утворення рум’яної скоринки.
  • Спробуйте також яловичину в рукаві, приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Незабываемый вкус куриного филе — стоит попробовать

    Приємного апетиту!