Одного разу на сторінках інтернету я побачила відео-рецепт, як приготувати курячі колобки з грибами (зрази).
Тепер я дуже часто готую своїм рідним таку смакоту. Курячі котлети, фаршировані грибами, виходять ніжні і соковиті, а сир надає курячого фаршу пікантності. З дуже простих продуктів ви отримаєте шалено смачне і оригінальне блюдо. Пропоную разом зі мною приготувати незвичайні курячі котлети.
Інгредієнти
Для начинки
- відварені гриби — 400 грам;
- цибулина;
- твердий сир.
Для колобків
- курячий фарш — 350 грам;
- білий хліб — 2 скибочки;
- цибулина;
- яйце;
- чорний мелений перець;
- сіль.
Для грибного соусу
- борошно — 1 столова ложка;
- вершкове масло — 1 столова ложка;
- молоко — 250 мілілітрів;
- сметана 20 % — 1 столова ложка;
- спеції за смаком;
- гриби — приблизно п’ята частина від всієї готової начинки.
Курячі колобки з грибами (зрази): покроковий рецепт
На гарнір до таких незвичайним курячих котлет ідеально підійде картопля або овочевий салатик. Начинку для таких колобків можна використовувати будь — ту, яка вам більше до душі.
Приємного апетиту.