Домашня ковбаса без оболонки-готуємо в духовці

Ковбаса виходить неймовірно смачна і дуже апетитна. А головне не потрібно шукати оболонку, яку в наш час досить важко купити. Ковбаса прекрасно підійде до сніданку і для перекусу. Готується дуже просто і швидко.

Необхідні продукти

  • 600 грам свинячої лопатки
  • 300 грамів сала
  • 1 цибулина
  • 4 зубчики часнику
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Сало нарізаємо дуже маленькими шматочками. М’ясо нарізаємо маленькими шматочками. очищений цибулю нарізаємо кубиками. В отриману масу видавлюємо через прес часник.
  • Масу солимо і перчимо за смаком, а потім дуже ретельно вимішуємо (10-15 хвилин).
  • Потім беремо шматочок фольги і викладаємо на нього фарш. Скручуємо фольгу в рулетик і ретельно закручуємо з усіх боків, як цукерку. Точно також формуємо весь фарш.
  • А потім перекладаємо «цукерочки» у форму для випічки і заливаємо водою (десь до середини). А потім відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. І випікаємо протягом 30 хвилин.
  • Через відведений час виймаємо ковбаски з духовки і розрізаємо фольгу. Готові ковбаски перекладаємо на блюдо і подаємо до столу.
  • Спробуйте також м’ясні пальчики з грибами. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Домашняя колбаса без оболочки-готовим в духовке

    Приємного апетиту!